پلاسما سرد یکی از جدیدترین فناوریهای آزمایش شده برای
پلاسما سرد یکی از جدیدترین فناوریهای آزمایش شده برای حفظ مواد غذایی است. در دهه گذشته ، این رویکرد نوین به عنوان ضد عفونی کننده مواد غذایی و مواد بسته بندی ، نتایج امیدوار کننده ای را نشان داده است. پلاسما سرد نیز مقرون به صرفه ، بی آب ، بدون هدر رفت و باقیمانده شیمیایی بر روی محصول باقی نمی ماند. این فناوری جدید هیجان انگیز کاملاً در پیشرفت های کاربردهای پلاسما سرد برای حفظ مواد غذایی پوشانده شده است .در این کتاب اصول اساسی پلاسما سرد ، نمونه هایی از محصولات غذایی ضد عفونی شده توسط پلاسما سرد و چالش های استفاده از پلاسما سرد برای به حداکثر رساندن غیرفعال کردن میکروبی و اسپور ارائه شده است. برخی از فصل ها به برنامه های خاص این فناوری اختصاص داده شده است ، مانند استفاده از پلاسما سرد برای مأموریت های فضایی. بینش در مورد مقررات مورد نیاز برای این فناوری نیز بحث شده است.نویسندگان و ویرایش شده توسط کارشناسان این زمینه ، پیشرفت در برنامه های کاربردی پلاسما سرد برای حفظ مواد غذایی با هدف محققان دانشگاهی ، دانشمندان مواد غذایی و مقامات دولتی که در زمینه ضد عفونی کردن محصولات غذایی کار می کنند ، انجام می شود.
- پوشش اصول اولیه پلاسما سرد است
- اطلاعات جدید و نتایج به روز شده در غیرفعال سازی میکروبی ، اسپور و آنزیم را در محصولات غذایی مختلف ارائه می دهد
- استفاده از پلاسما سرماخوردگی در ضدعفونی مواد غذایی ، از جمله مواد بسته بندی شده مواد غذایی و مواد بسته بندی مواد غذایی را مورد بررسی قرار می دهد و در مورد نحوه اصلاح برخی از اجزای مواد غذایی بحث می کند
- شامل توضیحات برخی از دستگاه های تجهیزات فعلی و الزامات لازم برای طراحی سیستم های خاص پردازش مواد غذایی است
- کاربردهای خاصی از پلاسما سرماخوردگی را در برخی از کاربردها مانند غذای فضایی بررسی می کند
- جزئیات نظارتی فعلی پلاسما سرد برای برنامه های غذایی
- ۹۹/۰۴/۰۱
- ۳۱ نمایش